Ce spun pacienţii ?

Din fericire, problema mea nu era dificilă, dar era neplăcută şi mă chinuiam deja de vreo 2-3 ani. Ultima dată în urmă cu un an, mi-am făcut ochelari şi au fost tot cu reţeta greşită, care doar mi-a agravar starea. Asta până am întâlnit-o pe doamna doctor, care în momentul în care a schimbat lentilele, am simţit cum tensiunea se risipeşte şi a găsit în sfârşit problema pe care o aveam: astigmatism. Nu vă mai pierdeţi vremea la optometrist sau la locuri care au mai mult marketing decât interes pentru sănătatea dvs. Eu nu am realizat cât rău îmi fac singură când fac decizii pripite. Un profesionist desăvârsit, un lider în domeniu pe care o recomand cu toată plăcerea şi tuturor oamenilor dragi. Un mentor în relaţia medic pacient. Voi reveni cu plăcere şi responsabilitate.

ANDA DILARA NICOLE MEŢAC

Profesionalism, calmitate, amabilitate şi răbdare

IONESCU ANDREEA

Lorena îşi practică meseria cu pasiune şi interes, e orientată către solutii şi la curent cu noutăţile specialitatii – un mix ceva mai rar întâlnit zilele astea! Mulţumesc Lorena şi..felicitări!

CEZAR DUMITRESCU

Profesionalism, comunicare eficientă, rezultate pe măsură.

FLORIN BLANARU

Dr. Lorena Cioracsim a salvat vederea amicului meu. Nu cred că sunt cuvinte potrivite care să exprime aprecierea noastră pentru ceea ce a făcut. Adrian avea o cataractă avansată și o frică imensă de a ajunge în sala de operație. Dioptriile lui erau de peste -20. Acum au ajuns la -1.75. Mulțumim din suflet, doamna doctor!

MANUELA H HORTOLOMEI

Recomand cu drag pe d-na doctor Lorena Cioracsim De la prima consultație mi-a inspirat încredere, prin profesionalismul, calmitatea și amabilitatea, cu care am fost întâmpinată! Un om minunat, care se dedică și pune suflet în tot ceea ce face pentru pacienți!

MARIANA CHIULAN

Felicitări doamna doctor, vă recomand tuturor celor care au probleme cu ochii. Sunteţi un bun profesionist şi vă faceţi meseria cu drag. Vă mulţumesc din suflet că mi-aţi redat vederea. Mult succes în cariera dv.

PLOTOGEA RAGALIE ELENA

Un medic la care voi reveni cu încredere si plăcere. Mi-a ascultat "povestea", m-a investigat şi am convingerea ca mi-a găsit şi sursa problemelor. Cu siguranţă voi rămâne pacientul doamnei doctor! RECOMAND

DRAGOS MIHALACHE

Este un medic profesionist, dedicat meseriei si FOARTE atent. Un medic deosebit pe care oricare pacient dorește să-l găsească într-un cabinet. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi, pentru fiecare sfat si suport. Un medic la care voi reveni cu multă plăcere.

ILEANA VADUVA

Felicitări pentru dedicație și profesionalism! Calități destul de rare în ziua de azi, dar care fac diferența. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul și pentru recomandări, o să vă fiu veșnic recunoscătoare.

LAURA MIHAELA MUSAT

Un medic dedicat, care oferă informaţii adecvate și atestate științific despre procedurile pe care le efectuează și răspunde cu răbdare la orice întrebare adresată. Recomand cu drag! Felicitări pentru calitatea consultațiilor oferite!

MARIA MADALINA LETI

Cuvintele sunt prea mici pentru doamna doctor! Experiența, devotament, calm cu pacientul ceea ce în România greu mai găsim. Îi mulţumesc doamnei doctor și o recomand cu toată încrederea!!! Mii de mulțumiri și respect faţă de doamna doctor!

ADY ADRIANO